Hähä

Glömde återigen att skriva här igen.. Haha! Så duktig man kan vara!

Nej men i måndags så åkte jag med min
mamma, Rebecka och hennes mamma till Ullared. Då det blev att shoppa som galningar o sedan sova i stugan som vi hyrde. Dagen därefter blev det att dra till Ullared igen men det blev inte så länge den gången. Efter det blev det att åka hem. Det var riktigt roligt men de gjorde ont i plånboken kan jag säga.. Köpte sammanlagt för 1500:- .. Haha då nu behöver jag inte shoppa på ett tag iaf! x)

Det jag köpte på Ullared första dagen! ;3

Natt

Hehe, de går bra med att komma ihåg att skriva på bloggen... eller inte.. Aja!

Idag var jag till Karlstad på dop för lilla Amanda. Det var jätte fint och trevligt. Sedan åkte jag hem vid tre och då blev det bara att ta de lugnt och sedan avsluta dagen med en pizza, YUMMI! Tyvärr så fick jag inte en bild från dagen.. hehe, men imorn ska jag försöka bli bättre!

Nu ska jag försöka sova, för imorn så blir de hockey!
Sleep tight!

Long time ago..

Nu var de länge sen.. Har inte orkat skrivit något nu på ett tag, men de känns som om jag ska börja göra de igen. Känner att jag verkligen behöver de nu!

Nu har man ju oxå fått höstlov! ÄNTLIGEN! Vill bara ta de lugnt och sova. Men de kommer jag inte få göra än på ett tag.. haha!
Blir verkligen fullt upp kan jag säga..
På lördag så blir de dop för lilla Amanda. Söndag hockey och på måndag så åker jag med mamma, rebecka och carina till Ullared! Wooho, första gången oxå haha. Men jag ska verkligen försöka uppdatera nu under dagarna.
Hope you will like it, xoxo!

Höst depression

Nu har det börjat. Jag är trött, arg, ledsen, sliten, borta, konstig, ja allt som har med att vara deprimerad.. Jag känner mig sliten och stressad hela tiden fastän jag är med i skolan. Jag känner mig ensam och utstött, men varför? Jag väntar bara tills jag kommer bryta ihop.. Vet inte hur jag ska förklara, men jag mår inte bra. Ibland känner jag mig bra men det är bara en tidsfråga..
Men det känns som om tiden bara flyger iväg men jag är helt fast och inget händer. Är det hösten som gör det eller är det jag? Jag blir bara galen på det här! Vet inte hur jag ska göra för att göra så att jag känner mig som mig själv. Den glada jag.
Men jag går runt med en mask för att inte visa de men jag orkar verkligen inte mer snart, har gjort det riktigt länge nu men snart skiter jag i det. Nej jag vill inte känna mig så här och jag vet ju inte ens vad det är som gör så att jag känner mig så? Är det jag? Hösten? Människorna? Livet?
 
Jag vet inte...
 
 
 
 
RSS 2.0