Woopwoop!

Nu idag så tog jag äntligen den sista gardasil sprutan! Fyfan va gött! Hatar att ta sprutor och jag vet att de inte är farligt men jag är rädd iaf... Usch..

Men efter skolan så drog jag med hem till Elin en stund då de blev att käka och prata. Sedan drog vi in till stan och mötte upp Jennifer, för de va tjejkväll idag!
Det var roligt, men sjuuuukt mycket människor!! Så de blev inte att vara där så länge.. Men jag fick med mig en eyeliner och snygga boots! ❤

Men nu ska jag lägga mig. Imorn blir det till skolan och träffa Sara en sista gång innan hon flyttar till USA ;( usch va jag kommer sakna henne!! ❤
Sen efter skolan så blir det att vara i fotoatudion med Emma, får försöka uppdatera imorn :3 natti!

Hungrig tjej?

Nu sitter jag och har den härliga tisdags tiden! Såklart så sitter jag och tjatar ist för att jobba... He he .. Tänker på mat och choklad pga att jag håller på med en bakbok i median... JIPPI!
När man är hungrig och kollar på bakelser så gör det inte saken bättre äger jag bara! >.<

Är så sugen på att käka mcd!!! assså uuuuuh!!! inte okej...
Sen blir det iaf att dra på hockey, då måste jag äta mat säger jag bara! haha :3

Söndagsmorgon

Vad duktig man är på att försöka hålla igång bloggen dåra... haha, aja! 
Igår var jag ju på match färjestad-frölunda. Man kan väll säga att matchen var riktigt händelserik och då menar jag inte själva matchen...
Under uppvärmningen blev en man träffad när den stod i klacken, och jag vet inte hur Micke kunde skjuta upp pucken över nätet!? Men mannen som blev träffad stod snett bakom mej också!! Och de blödde som bara den! Kan väll säga att min mage vred sig som faan! usch stackare... Men sen under matchen så flög en puck mot långsidan och träffade en kvinna så de börja oxå att blöda.. Och båda blev hjälpta bort från matchen..
 
Men det var oxå en till puck som flög ut till publiken men som tur vad så blev ingen skadad. Blir ju rädd när det händer sånt här.. Hoppas att det gick bra för dom iaf! <3
Matchen för sig var blandad.. Blir trött och grinig.. Men nästa gång så ska vi ta tre poängaren! 
 
Nu så har jag duschat och ska snart göra mig iordning för att dra på kalas sen. Min kusin vitamin fyller 20år så och då blir de mat och tårta!!! MUMS! haha.. 
 
 
 
Jag och min fina turban!
 
 
 
 
 

Paniken

Nu när man har väntat och väntat så händer det. Varför är jag inte glad? Varför får jag krampen i magen, illamående oro, tankar som vandrar iväg?
Varför inte leva? Varför skrämma upp mig nu när det äntligen händer något? Är jag verkligen den personen som ska sätta stopp för mig själv.. Låta chansen glida iväg och låta allt gå i bitar.

Vad har gjort mig till den rädda, fega, nervösa tjejen som jag är nu.
Jag vill våga men allt känns som en dröm. Som om allt kommer att försvinna och bara vara ett minne. Är detta verkligheten eller lever jag bara i min fantasi?

Vad ska jag göra för att våga tro och leva? Hålet i mig bara växer och växer.. När ska de ta slut?...

ELITSERIEPREMIÄR!

WOHOOO! IDAG ÄR DET ÄNTLIGEN DAGS FÖR ELITSERIEN ATT BÖRJA! Har lääängtar och saaaaknat det så mycket! Plus att idag så ska Elin med, fyfan va vi ska rocka på! hahah ;D

Men tyvärr så ska man va i skolan först... Men som ett plåster på såret så slutar vi tidigare och då blir det in till stan och käka! Sedan på en snabb möte på skolan och klockan sju så startar det! 

TAGGAD TILL TUSEN!!!!

 

 

Mer bilder kommer kanske upp sen! ;) 

Garderobs rensning

Idag så har man gjort lite allt möjligt. Först åkte jag till stan med mor&far och kolla lite runt på jula. Sen åkte vi till bergvik för att se om skorna som jag vill ha har kommit, men de hade de ej... Men sen mötte jag upp Pe och då följde jag med henne till ikea då jag köpte galger. 
Sen blev det hem och städa garderoben och slänga ut alla onödiga saker, och de behövde jag verkligen!! 
 
 



 
Jag köpte nya galgar pga att jag hatar mina plastgalger (+ några gamla trägalger)... Så ut med dreten säger jag bara och de va en del! 
 
 
 
När jag blev färdig så kändes det inte som någon skillnad, hade ju faktiskt slängt ut några kläder.. men aja haha!
 
 

Nackspärr

Wohoo.. Bara för att jag har kollat på film hela dagen så säger kroppen nej till det genom att ge mej nackspärr.. Rooooligt! Så nu värker det som fan i nacken när jag vill sitta som jag vill.. BLÄ!

aja.. får hoppas på att det blir bättre tills imorn..

Never say never

Imorse blev det att mysa ner sig i soffan med frukosten och kolla på jb's film, och den var riktigt bra! Jag rös nästan hela tiden haha! Men nu ser jag verkligen han på ett helt annat sätt kan man väll säga! ;)❤

Nu sitter jag och ser på anacondas 3 med brorsan och den är väll okej.. Men 1&2'an är sååååå mycket bättre haha!

Sen blir de nog att kolla på film igen (finns inget och göra när det är så tråkigt väder) och städa rummet.. Hahah! ;)


HAHAHA!

Är hemma nu efter jag har vart hemma hos Ida, då det blev fika, cry baby och paket öppning. Blev så glad när man ger paket som folk uppskattar så mycket. Hade verkligen köpt det som hon ville ha oxå utan att fråga, hahah känner henne väl eller vad? hahah :3  
 
Men nu så kollar jag på film med brorsan och de blev dinoshark och sharktopus. Man hör till och med på titlarna att det är riktiga bfilmer! Asså helt seriööööst! Man skrattar ihjäl sig av hur dålig gjorde dom är. Dinoshark är så dåligt klippt så de finns inte!!! En tjej sitter i bilen och pratar i telefon och hon har inte solbrillorna på sig, men sedan så klipper de in när hon har dom på sig och inte pratar i telefonen... asså hjäälp.. plus att "monstret" är så fuuul och dåligt gjort! 
Sedan i sharktopus så är den monstret toootalt fail! Det ser ut som om den ska vara i någon gammal dataspel eller nått.. 
 
Men så om ni verkligen vill se nån bfilm så tycker jag att ni ska se dom hahahhaha! 
 
 
Ni måste se den för att tro mej.. Bilderna är bättre än filmen kan man säga....
 
 



 

Religion

Nu sitter jag på lektion, och vi ska börja med nått arbete. Helt ärligt så har jag ingen aning om vad det är om haha! Men de blir nog bra iaf.

Vi slutar 13.50 och då blir det in till stan och köpa min efterlängtade linne som jag har velat köpa hur länge som helst! Sen efter det så blir det hem till Ida och ge henne några paket. Blir då oxå att se på film och kanske fika, men vi får väll se. :)

Huvudvärk och utsliten

Onsdagar känns så extremt långa, typ som om tiden står still eller nått. Så i slutet av skolan så höll jag nästan på att somna! haha
 
Men efter så drog jag in till stan med Jennifer och skulle leta upp en present till Ida, men det blev tre saker så jag hoppas hon blir glad. Blir ju att dra hem till henne direkt efter skolan imorn, gött att sluta tiditgt då iaf!! 
Men nu så ligger jag i soffan med bultande huvudvärk och väntar på att få hemmagjorda hamburgare, yummi!

Sen så måste jag verkligen städa rummet, men jag orkar verkligen inte de... Men tyvärr så måste man de ibland, och i mitt fall ofta! 
 
 
Juste idag så fick vi ps och andra program!! ÄNTLIGEN SÄGER JAG BARA!! <3
 
 

Pain in the back.

Woho jag överlevde dagen! haha, nej men det gick väll bra men herregud va jobbigt de va! Efter dom tre kilometerna så brände det i vaderna och nu så har jag skti ont i ryggen (stört!)! När jag skulle gå av bussen så gick jag verkligen som en gammal kärring! HAHA
 
Nej men jag är rätt stolt ändå iaf efter idrotten. Kom i "mål" efter 21-22 min typ, förbättrad från förra året iaf! ;) 
 
Men nu så ska jag lägga mej och imorn efter skolan så blir det att leta efter present till Ida, GODNATT!
 
Har ju såklart inga bilder.....
 

Raaast

Nu snart så är rasten slut, wooho! Har suttit i tre timmar och kollat på Gossip girl. Men jag längtar absolut inte till idrotten. Man har ju inte rört sig någonting i sommar typ och de första vi ska göra är ju såklart att springa! -.- kill me now!!!!!   
 
Det känns ju så ovärt att vänta tre timmar på en lektion .. men aja .. kommer bli mycket film tittande och sånt under de här fyra veckorna på tisdagarna. 
 
Men nu känner jag att jag bara vill hem och på med mjukisbyxorna och bara lägga mej i sängen o mysaaa! :3 
 
Fina Elin och jag ! ;)
 

Blä

Känns som om denna dag kommer blir skit seg. Orkade knappt upp imorse och mina ögonlock känns så tunga... Kommer ju inte bli bättre när vi ska ha tre timmars rast innan idrotten då vi ska ha springa och ha konditions träning. Asså fyfan. Det första vi ska göra efter sommarlovet... Inte okej säger jag bara.. Plus att idrotten är bara i en timme! Orkar inte med det.. Slutar ju då vid fyra... -.-'


Det kan ju lika gärna börja regna så är dagen fullbordad! 
 
 
 
 
 
Snyggingen får stå för bilden!

Söndag

Woho imorn är det skola igen, är inte så taggad kan man väll säga... haha! Nej men nu så ligger jag i min nybäddade säng och ska nog snart lägga mej. Älskar känslan av att lägga sig i en nybäddad säng! :3 hihi.. 
 
Jag ändra lite på bloggen nu, men ska fixa iordning bilden. Blev den som följde med temat men aja! haha. 
 
Nu blir de några sex and the city avsnitt så natti! 
 

Girl time!

Nu är jag hemma hos Emma och kollar på snow white and the huntsman. Hittills är den riktigt bra och den är riktigt bra gjord!

Igår var jag ju på kalas, men sen när jag kom hem så drog jag på direkten till henne då de blev film och tjejsnack.
Men nu idag så blev det taco och film mys igen. Hahah lata tjejer? Alltid! ❤

Lördag

Nu sitter jag i sängen och är bara slapp, men måste snart upp för att göra mig iordning. För idag har morfar kalas, fast han fyllde år igår. Så nu blir det att äta go mat och vara med han. Min älskade morfar! <3
 
Sen blir det kanske att dra hem till Emma och sova över där, film mys och äta massa onyttigheter! hahah, standard! 
 
 
 
Har fortfarande inga bilder på datorn... måste lägga in snart! Så nu blir det en cambild igen.. haha
 
RSS 2.0